Concordia test locatie evenementenpaviljoen in Hengelo (Gld) met zomerse muziekavond

Anke Sitter

Deze inhoud is exclusief voor leden

Registreer of log in als je al lid bent, u kunt hier ook het artikel los aanschaffen

Publiek is van harte welkom en kan het optreden gratis bezoeken. Aanmelden is niet nodig.

De wens voor een evenementenpaviljoen op het plein bij de kerk is opgenomen in de Zomer’18-Visie en maakt onderdeel uit van een breder plan voor een vitaal centrum van Hengelo. Het paviljoen vormt een nieuwe eyecatcher in het centrum van Hengelo. Het biedt onder andere plek aan events, modeshows, Sinterklaas en muziek. Nabij de horeca zorgt het paviljoen voor een bruisende sfeer in het centrum.

Een commissie Evenementenpaviljoen van de werkgroep Vitale Kernen werkt het idee voor de evenementenplek verder uit. Concordia ondersteunt het initiatief voor een evenementenkoepel en ziet daarin een mooie kans voor een zomerse muziekavond in Hengelo.

Tijdens de muziekavond op 18 juli brengt Concordia een deel van hun repertoire ten gehore. De avond is een goed moment om in het echt te ervaren hoe de beoogde plek van het evenementenpaviljoen werkt. Wat ervaren omwonenden, horeca, publiek en artiesten? Is de beoogde plek de juiste plek? Na het optreden is het mogelijk om met een vragenlijst uw mening kenbaar te maken. Deze ervaringen neemt de commissie Evenementenpaviljoen mee in de keuze voor een definitieve oplossing.

Vitale Kernen is een samenwerking tussen inwoners en gemeente om te werken aan een vitaal centrum van Hengelo. Zij maakten met inspraak van veel inwoners de Zomer’18 Visie. Daaruit volgen meerdere onderzoeken en projecten. Het onderzoeken van de haalbaarheid van een evenementenpaviljoen is één van deze projecten.

 

De laatste informatie over dit evenement wordt gedeeld op https://www.facebook.com/Hengelomiendarp/.

Thanks! You've already liked this
Geen reacties