Close Harmony met Company of Fools in het Nieuwe Dijkhuis

Geraldine Milius

DOETINCHEM – Ralph van Manen en de broers Tommy en Robert Riekerk waren een absoluut begrip in de jaren negentig met hun sfeerrijke en loepzuivere close harmony. In het kader van hun Company of Fools geven ze op zaterdag 29 februari een bijzonder reünieconcert in het Nieuwe Dijkhuis in Doetinchem.

Als oude muzikale vrienden elkaar vinden, kunnen er mooie dingen gebeuren. In de jaren ’90 veroverde Ralph van Manen met zijn vaste muzikale kompanen Tommy en Robert Riekerk de Nederlandse concertzalen. Waar zij speelden, zaten de zalen vol. Hun unplugged-optredens waren geliefd bij een breed publiek.

De jaren daarna gingen de 3 mannen hun eigen muzikale weg, zonder elkaar ooit echt uit het oog te verliezen. En de liefde voor gezamenlijke Close Harmony bleef. En nu gebeurt alsnog waar velen al zo lang op hopen: Een CD van het trio met nieuw werk. Hetzelfde muzikale talent, nu puttend uit meer levenservaring.

En zaterdag 29 februari komt het drietal naar het Nieuwe Dijkhuis. Om nieuw en oud materiaal ten gehore te brengen in onze sfeervolle zaal. Met loepzuivere zang, prachtige harmonieën en pakkende liedjes weten ze bezoekers te raken.

Tickets voor het concert in het Nieuwe Dijkhuis kosten in de voorverkoop 17,50 euro inclusief servicekosten via de website www.hetnieuwedijkhuis.nl. Op de avond zelf aan de zaal 20 euro. De zaal gaat open vanaf 19.15 uur. Het concert begint om 20 uur.

Het Nieuwe Dijkhuis is gevestigd aan de Burg. van Nispenstraat 19-21 in Doetinchem.

Thanks! You've already liked this
Geen reacties