Bedrijven

TRIKKER LAAT U HOGER SPRINGEN!

Trikker bouwt aan het nieuwslab van en voor de Achterhoek. Trikker wil vanuit een stevig journalistiek netwerk de dynamiek van de Achterhoek – ook buiten de regio – laten zien. Naast publicaties over uiteenlopende thema’s biedt Trikker bedrijven en organisaties ruimte om (blijvend zichtbaar) hun verhaal te vertellen, in woord, beeld en/of geluid. Altijd met een link naar de eigen website.

Bedrijfsabonnementen

Trikker biedt ruimte voor het verhaal van u, van uw bedrijf, op basis van een bij uw bedrijf passend bedrijfsabonnement. Uw verhaal wordt in de context van de Achterhoek geplaatst; waardevol en onderscheidend. Na publicatie van uw verhaal informeren we u graag op basis van analytics of u uw doelgroep in gewenste maten bereikt.

De drie basismodellen voor bedrijfsabonnementen zijn:

Klein (€153/jaar excl. BTW)

U kunt 2 publicaties per jaar op Trikker plaatsen. Met dit bedrijfsabonnement beschikt u over 3 startersabonnementen. Dit abonnement is bedoeld voor bedrijven en organisaties tot ca. 20 medewerkers.

Middel
(€552/jaar excl. BTW)

U kunt 4 publicaties per jaar op Trikker plaatsen. Met dit bedrijfsabonnement beschikt u over 10 startersabonnementen. Dit abonnement is bedoeld voor bedrijven en organisaties tot ca. 100 medewerkers.

Groot (€1.014/jaar excl. BTW)

U kunt 6 publicaties per jaar op Trikker plaatsen. Met dit bedrijfsabonnement beschikt u over een aantal startersabonnementen (max. 12% van het aantal medewerkers, dat u heeft.
Dit abonnement is bedoeld voor bedrijven en organisaties met meer dan 100 medewerkers.

BEKIJK DE KIOSK

Zichtbare bedrijvigheid!

Startactie

Sluit u nu uw bedrijfsabonnement af, plaatsen we binnen 3 maanden uw eerste publicatie. En u ontvangt op de periode waarvoor u nu afsluit 10% korting!

Vraag eventueel naar meer mogelijkheden, voor publicaties, de zichtbaarheid en aanvullende diensten. Trikker is advertentievrij, de uitzondering zijn vacatures.

Trikker is een werkplaats

We verdiepen ons gericht in het bedrijfsleven, het landschap, de cultuur, hebben gesprekken met Achterhoekers, bezoekers, beïnvloeders die verhalen te vertellen hebben. Hoe reageren zij op de wereld en wat doet de wereld met hen? Actualiteiten die bestaande media niet halen, maar informatie die de lezer wel gaat ‘trikkeren’.
Veel van deze verhalen hebben een impact op regionale economie en bedrijvigheid en vice versa. Die samenhang tekenen we graag op.

Naast de kiosk ook een shop

Trikker biedt straks ook producten aan: foto’s, boeken, workshops van en over de Achterhoek (of een deel ervan). Heeft u een product of dienst welk over de Achterhoek informeert en wilt u dat via Trikker aanbieden, dan kunt u hier ook gebruik van maken. Over de wijze van verzending van producten etc. maken we specifieke afspraken.

WhatsApp ons