Achterhoekse Bespaaractie van start in Bronckhorst

Anke Sitter

Deze inhoud is exclusief voor leden

Registreer of log in als je al lid bent, u kunt hier ook het artikel los aanschaffen

Veel huizen van voor 1980 zijn bij de bouw niet of nauwelijks geïsoleerd, waardoor er met name in de wintermaanden veel warmte onnodig uit huis verdwijnt. Isoleren is daarom een goed idee. Dit bespaart energiekosten en zorgt voor meer woongenot. U kunt ervoor kiezen om uw huis zelf te isoleren, maar het kan veel voordeliger zijn om dit samen met andere inwoners van Bronckhorst te doen!

Vrijblijvend advies

Bij de Achterhoekse Bespaaractie wordt u al het werk uit handen genomen. Het energieloket helpt u door het hele proces en zorgt ervoor dat u de beste aanbieding krijgt. U zit nergens aan vast en maakt altijd uw eigen keuzes.

Via deze inkoopactie kunnen inwoners voor een eigen bijdrage van 20 euro deskundig advies en vrijblijvende offertes voor isolatieglas, dak-, vloer- en spouwmuurisolatie aanvragen. De werkzaamheden worden zoveel mogelijk door lokale partijen uitgevoerd.

Aanmelden en informatie

Aanmelden kan nu vrijblijvend via www.achterhoeksebespaaractie.nl/bronckhorst.

Voor vragen of meer informatie kunnen inwoners contact opnemen met het energieloket via tel. (0314) 820 360 of .

De Achterhoekse Bespaaractie wordt uitgevoerd door het energieloket van de Achterhoekse gemeenten, gecoördineerd door AGEM in samenwerking met Susteen.

 

WAT DOE JIJ AL OM TE BESPAREN? LAAT HET ONS WETEN IN DE REACTIE HIERONDER!

Thanks! You've already liked this
Geen reacties